Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: HTTPS://hakosalo.fi/

Etusivu > Onnistumiset > Hakosalo Julkisivu > KingWestin sijoitustoimintaan vauhtia Hakosalo Julkisivulla

KingWestin sijoitustoimintaan vauhtia Hakosalo Julkisivulla

Kiinteistösijoitusyritys KingWest Oy:n tarpeena oli internetsivut, jotka toimisivat ytimekkäänä sähköisenä käyntikorttina.

Sivusto toteutettiin Hakosalon Julkisivu-sisällönhallintajärjestelmällä. Julkisivu mahdollistaa sivuston ylläpidon asiakkaan toimesta ja on ominaisuuksiltaan laajennettavissa asiakkaan tarpeen niin vaatiessa. Hakosalo valittiin järjestelmätoimittajaksi aikaisemman sujuvan yhteistyön ja vankan sisällönhallintaosaamisen perusteella.

Internetsivujen lisäksi Hakosalo toteutti KingWestin yrittäjä Jussi Aholalle uuden käyntikortin henkilökuvauksineen. Ahola on innoissaan uunituoreista markkinointimateriaaleistaan.- Ajan digitaalisesta hengestä huolimatta perinteiselläkin käyntikortilla on edelleen tärkeä merkitys uusia kontakteja solmiessa. Nyt käyntikortit ovat viimeisen päälle, niin sähköinen kun fyysinenkin. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen.
 

KingWestin internetsivusto on toteutettu Hakosalo Julkisivu -sisällönhallinnalla.

Julkisivu-kokonaisuuteen kuului myös yrittäjän valokuvaus
ja käyntikortin toteutus.
 

KINGWEST OY

Kingwest on satakuntalainen kiinteistösijoittamiseen ja sijoitusvalmennukseen erikoistunut yritys. Voit vierailla KingWestin internetsivuilla osoitteessa www.kingwest.fi.


Lisätietoa:

Jouni Hakosalo, toimitusjohtaja
jouni.hakosalo@hakosalo.fi
+358 10 231 0562

» Lisätietoa Hakosalo Julkisivusta
» Tutustu Hakosalon tarinaan
» Siirry yhteydenottolomakkeelle