Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: HTTPS://hakosalo.fi/

Etusivu > Onnistumiset > Hakosalo Julkisivu > Ylä-Savon kunnat hakevat liiketiloille tehokkaampaa käyttöä julkisella toimitilarekisterillä

Ylä-Savon kunnat hakevat liiketiloille tehokkaampaa käyttöä julkisella toimitilarekisterillä

Ylä-Savon kunnat Iisalmi, Kiuruvesi, Lapinlahti, Sonkajärvi ja Vieremä hakevat liiketiloilleen tehokkaampaa käyttöastetta uuden verkkopalvelun avulla.

Lähtötilanteessa eri toimijat markkinoivat vapaita liikehuoneistoja, toimistoja ja muita yritystoimintaan sopivia toimitiloja itsenäisesti. Nyt kaikki tilat löytyvät keskitetysti yhdestä rekisteristä. Kuntien lisäksi rekisterissä on myös kaupallisten toimijoiden sekä yksityisten ilmoittajien toimitiloja. Iisalmen kaupungin elinkeinojohtajaTerho Savolainen kertoo yhteistyön lähteneen hyvin käyntiin.

- Aluksi kysyimme muutaman kiinteistöalan yrityksen halukkuutta voimien yhdistämiseen. He innostuivat välittömästi, hän kertoo.

Toimitilarekisteri on julkinen ja myös yksityiset voivat ilmoittaa rekisteriin omat vapaat toimitilansa veloituksetta. Ilmoittaminen tapahtuu etusivun linkin kautta ja ilmoitus näkyy hyväksymisen jälkeen rekisterissä kolmen kuukauden ajan. Palvelu löytyy osoitteesta www.toimitilat.yla-savo.fi.

Rekisterin hankinnasta vastasivat Iisalmen, Kiuruveden, Lapinlahden, Sonkajärven ja Vieremän kunnat yhteistyössä. Palvelun toteutti Hakosalo Software Oy.
 

Ylä-Savon toimitilarekisteriä voit selata osoitteessa www.toimitilat.yla-savo.fi.


Lisätietoa:

Jouni Hakosalo, toimitusjohtaja
jouni.hakosalo@hakosalo.fi
+358 10 231 0562

» Lisätietoa Hakosalo Julkisivusta
» Tutustu Hakosalon tarinaan
» Siirry yhteydenottolomakkeelle