Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: HTTPS://hakosalo.fi/

Etusivu > Onnistumiset > Hakosalo Julkisivu > Ylä-Savon kunnat hakevat liiketiloille tehokkaampaa käyttöä julkisen toimitilarekisterin avulla

Ylä-Savon kunnat hakevat liiketiloille tehokkaampaa käyttöä julkisen toimitilarekisterin avulla

Ylä-Savon kunnat Iisalmi, Kiuruvesi, Lapinlahti, Sonkajärvi ja Vieremä hakevat liiketiloilleen tehokkaampaa käyttöastetta uuden verkkopalvelun avulla.

Lähtötilanteessa eri toimijat markkinoivat vapaita liikehuoneistoja, toimistoja ja muita yritystoimintaan sopivia toimitiloja itsenäisesti. Nyt kaikki tilat löytyvät keskitetysti yhdestä rekisteristä. Kuntien lisäksi rekisterissä on myös kaupallisten toimijoiden sekä yksityisten ilmoittajien toimitiloja. Iisalmen kaupungin elinkeinojohtaja Terho Savolainen kertoo yhteistyön lähteneen hyvin käyntiin.

- Aluksi kysyimme muutaman kiinteistöalan yrityksen halukkuutta voimien yhdistämiseen. He innostuivat välittömästi, hän kertoo.

Hakosalo Julkisivulla toteutettu toimitilarekisteri on julkinen ja myös yksityiset voivat ilmoittaa rekisteriin omat vapaat toimitilansa veloituksetta. Ilmoittaminen tapahtuu etusivun linkin kautta ja ilmoitus näkyy hyväksymisen jälkeen rekisterissä kolmen kuukauden ajan. Palvelu löytyy osoitteesta www.toimitilat.yla-savo.fi.

Voit selata rekisteriä osoitteessa www.toimitilat.yla-savo.fi. Rekisterin hankinnasta vastasivat Iisalmen, Kiuruveden, Lapinlahden, Sonkajärven ja Vieremän kunnat yhteistyössä.

Lisätietoa:

Jouni Hakosalo, toimitusjohtaja
jouni.hakosalo@hakosalo.fi
+358 10 231 0562