Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: HTTPS://hakosalo.fi/

Etusivu > Onnistumiset > Hakosalo Asiakas > Salossa työnhakijat löytävät työnantajat

Salossa työnhakijat löytävät työnantajat

Salon kaupungin työllisyyspalvelujen tavoitteena on parantaa alueen työllisyystilannetta yhdessä muiden toimijoiden kanssa ja lisätä työllisyyspalvelujen vaikuttavuutta.

Jotta tavoite on mahdollista saavuttaa, on Salossa korvattu aikaisempi järjestelmä tarpeeseen paremmin sopivalla ratkaisulla. 

Hakosalo Asiakas -järjestelmä sisältää erityisen työllisyyspalvelut-ominaisuuden, joka vastaa tehokkaasti työllistämisen vaatimuksiin. - Toteutamme jatkuvasti erilaisia työllistämiseen liittyviä hankkeita, joiden tavoitteena on löytää työnhakijoille töitä, työllisyyspalveluiden esimies Minna Virta kertoo. 

Virta korostaa että Hakosalo Asiakas -järjestelmä on selkeä ja helppokäyttöinen. - Tällä alueella myös Yrityssalo käyttää järjestelmää ja saimme sitä kautta suosituksia. Kun työllistämiseen liittyvät toimenpiteet kirjataan yhteen paikkaan, löytävät eri käyttäjät kaikki tiedot keskitetysti samasta järjestelmästä. 

Virran mukaan on tärkeää että käyttäjät näkevät työnhakijan aikaisemman työhistorian, koulutuksen ja osaamistiedot. - Olemme sopineet yhteiset pelisäännöt, joiden mukaisesti syötämme tietoa järjestelmään. Profiilitietojen ohella tärkeätä informaatiota työllistämisen kannalta on kirjaamamme tieto työnhakijoiden omista tavoitteista ja siitä kuinka he ovat toteuttaneet työnhakuaan, Virta valottaa työllisyyspalveluiden toimintaa.


SALON KAUPUNKI

Salossa moderni elämänmuoto yhdistyy Suomen vanhimpaan asumisen historiaan ja urbaani kaupunkimiljöö kohtaa idylliset maaseutupitäjät. Salon sijainti on ihanteellinen, kaikki on lähellä sekä matkan että ajan suhteen. 

 

Lisätietoa:

Jouni Hakosalo, toimitusjohtaja
jouni.hakosalo@hakosalo.fi
+358 10 231 0562