Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: HTTPS://hakosalo.fi/

Etusivu > Onnistumiset > Hakosalo Julkisivu > Internetsivut ovat elintärkeä osa Place to Sleep -hotellien toimintaa

Internetsivut ovat elintärkeä osa Place to Sleep -hotellien toimintaa

Ketterästi toimiva hotelliketju Place to Sleep avasi itsepalveluhotellin Loviisaan huhtikuussa. Seuraavana vuorossa on Rauma.

- Ensimmäinen hotellimme perustettiin Loviisaan, mikä on paikkana hyvä esimerkki meidänlaisen hotellikonseptin tarpeelle. Loviisassa on työmatkaajia ja turismia, mutta ei riittävästi kysyntää suuren täyden palvelun hotellin kannattavalle pyörittämiselle, kertoo porilainen Jan-Henrik Holmlund, yksi hotelliketjun perustajista.

Kuva: www.placetosleep.com

Place to Sleep -hotellien perusajatuksena on hänen mukaansa tarjota mahdollisimman kustannustehokasta majoitusta, jossa matkaaja maksaa vain tarvitsemistaan palveluista. Hinnat on pyritty saamaan alas hyödyntämällä mahdollisimman paljon teknologiaa, esimerkiksi hotellihuoneisiin kirjaudutaan sisään varaustilanteessa saaduilla kirjautumiskoodeilla.

- Laadusta emme ole kuitenkaan tinkineet. Jokaisesta huoneesta löytyy laadukas sänky ja monipuolinen varustelu. Huoneet on sisustettu pohjoismaiseen tyyliin raikkaasti ja yksinkertaisesti.

Vaikka konsepti on suunniteltu pääasiassa pienempiä paikkakuntia silmällä pitäen, näkee Jan-Henrik mahdollisuuksia myös suuremmissa kaupungeissa.

- Jokaiselta paikkakunnalta löytyy varmasti ihmisiä, joille riittää siisti huone ja hyvä sänky ilman ylimääräisiä kuluja. Seuraavaksi kuitenkin panostamme uusien kohteiden avaamiseen, esimerkiksi Raumalle avaamme hotellin vuoden 2018 alussa.


Sivustoyhteistyöhön tutun tekijän kanssa

Yksi Place to Sleep -hotellien lanseerauksen tärkeimmistä osa-alueista oli internetsivuston toteutus.

- Sivusto on meidän toiminnallemme elintärkeä asia. Hotellikonseptissamme ei ole vastaanottoa, eikä 
henkilökuntaa vastaamassa asiakkaiden kysymyksiin, vaan kaikki informaatio löytyy sivuiltamme.

Jan-Henrik valitsi Hakosalon sivustotoimittajaksi aikaisemman tuttavuuden ja paikallisuuden perusteella. Projektia hän kehuu onnistuneeksi.

- Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja yhteistyön sujuvuuteen. Projekti laajeni toki matkan varrella, mutta Hakosalon ammattilaiset eivät siitä säikähtäneet.

Voit tutustua sivustoon osoitteessa www.placetosleep.com.


PLACE TO SLEEP

Place to Sleep on hotelliketju, joka on tehty ihmisille, jotka arvostavat myös matkalla ollessaan hyviä unia järkevään hintaan.


Lisätietoa:

Jouni Hakosalo, toimitusjohtaja
jouni.hakosalo@hakosalo.fi
+358 10 231 0562