Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: HTTPS://hakosalo.fi/

Etusivu > Onnistumiset > Hakosalo Julkisivu > Toimitilapalvelu kovassa käytössä Seinäjoella

Toimitilapalvelu kovassa käytössä Seinäjoella

Hakosalo ja Into Seinäjoki ovat tehneet hedelmällistä yhteistyötä pitkään. Tuorein esimerkki tästä on uudistettu toimitilapalvelu, jonka avulla kuka tahansa voi ilmoittaa Seinäjoen vapaista toimiloista.

Uudistuksen näkyvin tavoite on ollut sivustorakenteen yksinkertaistaminen ja ulkoasun päivitys. Uusi ilme on nyt raikas ja selkeä. Lisäksi ilmoitusten visuaalisuuteen kiinnitetään entistä enemmän huomiota ja tuoreimmat ilmoitukset nousevatkin nyt esille etusivun kuvakarusellissa.

- Visuaalisen ilmeen lisäksi halusimme uudistaa palvelun toiminnallisuutta. Toimitilojen etsiminen sivustolta on nyt entistä vaivattomampaa ja tehostetun optimoinnin ansiosta palvelun löydettävyys on noussut uudelle tasolle, iloitsee palvelujohtaja Marja Vainionpää.

Keskusta vetää puoleensa

- Rakenteilla oleva Keskustori ja sen ympärillä olevat uudisrakennukset ovat lisänneet ydinkeskustan liiketilojen kysyntää merkittävästi. Keskusta koetaan houkuttelevaksi ja juuri avatun Toriparkin ansiosta myös helposti saavutettavaksi. Kahvilakulttuurin vahvistuminen on näkynyt selkeänä piikkinä kahvila- ja lounasravintoloille soveltuvien liiketilojen kysynnässä, korostaa palvelupäällikkö Niina Koskipalo keskustan alueen vetovoimaa.

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin elinkeinoyhtiö, jonka asiakkaita ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen liikeideoiden jalostamisen tukea sekä liiketoiminnan kasvuun ja alueelle sijoittumiseen liittyviä palveluita, kuten yhteistyökumppaneiden, toimitilojen ja tonttien kartoitusta.

Voit tutustua Seinäjoen toimitilapalveluun osoitteessa toimitilat.seinajoki.fi.


INTO SEINÄJOKI

Into Seinäjoki on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Kehitämme Seinäjokea yritysten houkuttelevana ja kilpailukykyisenä liiketoimintaympäristönä.


Lisätietoa:

Jouni Hakosalo, toimitusjohtaja
jouni.hakosalo@hakosalo.fi
+358 10 231 0562