HAKOSALO
Ohjaa työntekijöitäsi onnistumaan!


Ota yhteyttä

Cotio on lentomatkustajan turvana

Julkaistu 19.10.2016, päivitetty 28.10.2016
 

Jouduitko luovuttamaan sinulle tärkeän esineen lentokentän turvatarkastuksessa? Cotion helppokäyttöisen palvelun avulla voit saada sen kätevästi takaisin jopa seuraavaksi päiväksi.

Yksi harmillinen unohdus käsimatkatavaroissa voi johtaa tilanteeseen, jossa lentomatkustaja joutuu valitsemaan lennolle pääsyn ja arvokkaan esineen välillä. Uuden innovaation myötä matkustajilla on nyt myös toinen vaihtoehto. Satakunnasta ponnistava Cotio Oy on kehittänyt palvelun, jonka avulla takavarikoidulle esineelle voi tilata kuljetuksen kotiovelle tai noutaa sen myöhemmin Cotion toimipisteeltä. Cotion perustajan Kimmo Collanderin mukaan idea syntyi omakohtaisesta kokemuksesta turvatarkastuksessa.

"Olin epähuomiossa jättänyt sveitsiläisen linkkuveitseni käsimatkatavaralaukkuuni, joka tietysti paljastui tarkastuksessa. Veitsi oli minulle tärkeä ja olisin maksanut sen toimittamisesta perille, mutta sellaista palvelua ei ollut ikäväkseni saatavilla."

Hakosalo on ollut tiiviisti mukana projektissa vastaten Cotio-palvelun ja verkkosivuston teknisestä toteutuksesta. Collander on tyytyväinen niin projektin lopputulokseen kuin saamaansa asiakaspalveluun.

"Hakosalo Oy on ollut innostunut ja aikaansaava kumppani hankkeessamme, jossa olemme kehittäneet ainutlaatuista palvelukonseptia lentokentille. Olemme saaneet heiltä erinomaisen softan, edustavan nettisivuston ja paljon kullanarvoista sparrausta. Tällaisessa hankkeessa on tärkeää, että asiakas saa sitä, mitä tarvitsee eikä vain sitä mitä sattuu haluamaan."

Voit tutustua Cotion verkkosivustoon osoitteessa www.cotios.fi.


 

COTIO OY

Cotio suunnittelee ja toteuttaa asiakaskokemusta parantavia ratkaisuja lentokenttien turvatarkastuksiin.Lisätietoa:

Jouni Hakosalo, toimitusjohtaja
jouni.hakosalo@hakosalo.fi
+358 10 231 0562

 

 

 

 
Päivitetty 28.10.2016

Hakosalo Software Oy

Hakosalo Software on porilainen ohjelmistotalo, joka työllistää 12 tietoalan ammattilaista.

Tiedepuisto 4, 28600 Pori
Puh. 010 231 0560
helpdesk@hakosalo.fi
www.hakosalo.fi