HAKOSALO
Ohjaa työntekijöitäsi onnistumaan!


Ota yhteyttä

 

Kuntaorganisaatiot käyttävät Hakosalon CRM-ratkaisua

Julkaistu 2.2.2017, päivitetty 8.2.2017
 

Kunnilla, kaupungeilla ja kehittämisyhtiöillä on melko vähän käytössä keskitettyjä asiakkuudenhallintajärjestelmiä (CRM).

Osittain tämä johtuu siitä, että markkinoilla olevat ratkaisut sisältävät tyypillisesti myynnin hallintaan, seurantaan ja raportointiin liittyviä ominaisuuksia. Kunnallisissa organisaatioissa myynnin hallinta ei ole asiakastoiminnan keskiössä.

Hakosalo Asiakas -järjestelmä lähestyy aihetta kuntaorganisaatioille edullisesta näkökulmasta. Se on aikanaan kehitetty palvelemaan julkisen sektorin tarpeita ja tapahtumakeskeinen lähestymistapa sopii erinomaisesti julkisen sektorin toimintaan. Ei olekaan ihme, että Hakosalo Asiakas on johtavassa asemassa kuntaorganisaatioiden asiakkuudenhallintajärjestelmänä.


Hakosalo huomioi kuntaorganisaatioiden erityistarpeet

Hakosalo Asiakas tukee asiakashallinnan lisäksi myös muita kuntaorganisaatoille tyypillisiä osa-alueita, joita ovat mm. erilaiset projektit ja hankkeet. Järjestelmän avulla voidaan esimerkiksi tuottaa hankkeiden seurantaraportteja. Alueelliset toimijat käyttävät eri puolilla Suomea Hakosalon Yritysrekisteriä, jossa toimijoita tai palveluita voi etsiä ja selata vaikkapa älypuhelimella. Myös toimitila-, tontti- ja vuokra-asuntopalvelut ovat kunnissa ahkerassa käytössä.

Vuoden 2017 aikana Hakosalo panostaa vahvasti tuotekehitykseen. Tämä näkyy erityisesti fokusointina kuntapalveluihin. Näin tyytyväisten kunta-asiakkaiden määrä kasvaa ja Hakosalo saa ensi käden tietoa kehitystyönsä tueksi. 

Hakosalo Kunta -tuoteperheen ratkaisut on kehitetty vastaamaan kuntaorganisaatioiden tarpeita. Palveluita voi ottaa käyttöön kokonaisvaltaisesti tai valitsemalla käyttöönsä juuri itselle sopivimmat palvelut. Erityisen suurta kiitosta Hakosalo on saanut palveluistaan nopean käyttöönoton ja kustannustehokkaan hinnoittelun osalta.

Tutustu myös seuraaviin

» Hakosalo Kunta -kokonaisratkaisu
» Josekin asiakashallinta kehittyy jatkuvana prosessina


Lisätietoa:

Jouni Hakosalo, toimitusjohtaja
jouni.hakosalo@hakosalo.fi
Puh. 010 231 0562

» Siirry yhteydenottolomakkeelle

 
Päivitetty 8.2.2017

Hakosalo Software Oy

Hakosalo Software on porilainen ohjelmistotalo, joka työllistää 12 tietoalan ammattilaista.

Tiedepuisto 4, 28600 Pori
Puh. 010 231 0560
helpdesk@hakosalo.fi
www.hakosalo.fi