HAKOSALO
Ohjaa työntekijöitäsi onnistumaan!


Ota yhteyttä

Iisalmen kaupungin yrityspalvelu hyödyntää Hakosalo Asiakkaan yritysrekisteriyhteyttä

Julkaistu 7.10.2016, päivitetty 7.2.2017
 

Iisalmen kaupungin yrityspalvelu otti käyttöönsä asiakkuuksien hallintaan toteutetun Hakosalo Asiakas -järjestelmän sekä järjestelmään synkronoidun yritysrekisterin.

Hakosalo Asiakas -järjestelmän avulla kaupungin yrityspalvelun neuvontatapahtumat saadaan kirjattua keskitetysti yhteen sijaintiin. Hakosalo Asiakkaan yhteys julkiseen yritysrekisteriin mahdollistaa asiakasyritysten tietojen reaaliaikaisen näyttämisen rekisterissä ilman ylimääräistä ylläpitotyötä. Iisalmen kaupungin yrityspalvelupäällikkö Eija Heilio on tyytyväinen Hakosalon kanssa tehtyyn yhteistyöhön.

- Saimme sellaisen järjestelmän, mitä olimme tilaamassakin. Hakosalon palvelu oli asiantuntevaa ja helposti lähestyttävää, hän summaa.

Voit tutustua Iisalmen yritysrekisteriin osoitteessa  yritysrekisteri.iisalmi.fi.


IISALMEN KAUPUNGIN YRITYSNEUVONTA

Iisalmen kaupungin yritysneuvonta tarjoaa yritystoiminnan kehittämistä tukevia palveluja yrityksen elinkaaren jokaiseen vaiheeseen. Yrityspalvelujen henkilöstö antaa henkilökohtaista ja luottamuksellista neuvontaa niin alkaville kuin toimiville iisalmelaisille yrityksille tai yrittäjäksi aikoville.

 

Lisätietoa:

Jouni Hakosalo, toimitusjohtaja
jouni.hakosalo@hakosalo.fi
+358 10 231 0562

 

 

 

 
Päivitetty 7.2.2017

Hakosalo Software Oy

Hakosalo Software on porilainen ohjelmistotalo, joka työllistää 12 tietoalan ammattilaista.

Tiedepuisto 4, 28600 Pori
Puh. 010 231 0560
helpdesk@hakosalo.fi
www.hakosalo.fi