HAKOSALO
Ohjaa työntekijöitäsi onnistumaan!


Ota yhteyttä

« Edellinen | Seuraava »

Miksei Mikkeli vahvasti mukana yritysten kehittämisessä

Julkaistu 18.4.2018
 

Kuuden kunnan alueella Etelä-Savossa toimivan Miksei Mikkelin toiminnan painopistealueita tänä ja ensi vuonna ovat yritysten kehittämis- ja neuvontapalvelut.

Yritys- ja palveluhakemisto Hakurin käyttöönotto on näkyvä osoitus Miksein halusta panostaa yrityksille tarjottaviin palveluihin.

- Erityisesti haluamme kehittää yritysten myynti- ja markkinointiosaamista. Lisäksi painopistealueitamme ovat uusien kumppanuuksien ja verkostojen kehittäminen sekä Invest-in toiminta. Meillä on myös strategisia kehitysalustoja, isompia toimintaympäristökokonaisuuksia, joita kehitämme. Näistä esimerkkejä ovat Memory Campus ja EcoSairilan alueet, kertoo mm. startup-yritysten valmennuksesta vastaava Marjo Niittuaho-Nastolin.

- Meiltä kysytään usein erilaisia tietoja alueen yrityksistä. Nyt voimme tarjota kysyjille ilmaisen hakemiston, mistä tiedot löytyvät nopeasti ja helposti. Lisäksi olisi hienoa, että eri palvelujen ostajat löytäisivät tarvitsemansa palvelun nimenomaan oman alueen yrityksiltä, Niittuaho-Nastolin valottaa hakemiston käyttöönoton perusteita.

Lue lisää Miksein sivuilta.


MIKKELIN KEHITYSYHTIÖ MIKSEI OY

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy on Mikkelin kaupungin kehitysyhtiö. Tavoitteenamme on lisätä Mikkelin alueen elinvoimaa. Vuosittain palvelemme noin 1100 yritysasiakasta.


Lisätietoa:

Jouni Hakosalo, toimitusjohtaja
jouni.hakosalo@hakosalo.fi
+358 10 231 0562

 

 

 

 
Päivitetty 18.4.2018

Hakosalo Software Oy

Hakosalo Software on porilainen ohjelmistotalo, joka työllistää 12 tietoalan ammattilaista.

Tiedepuisto 4, 28600 Pori
Puh. 010 231 0560
helpdesk@hakosalo.fi
www.hakosalo.fi