HAKOSALO
Ohjaa työntekijöitäsi onnistumaan!


Ota yhteyttä

« Edellinen | Seuraava »

Järvi-Pohjanmaalla uusi koti yritykselle löytyy julkisesta toimitilapalvelusta

Julkaistu 3.5.2018, päivitetty 17.5.2018
 

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu kokoaa seudun vapaat toimitilat ja yritystontit samaan sijaintiin kaikille avoimeen toimitilapalveluun.

Palvelun ensisijainen kohdeyleisö on toimitiloja etsivät yritykset, mutta kuka tahansa voi ilmoittaa sivustolle maksutta oman vapaan yrityskäyttöön soveltuvan kohteensa.

- Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman kattava tilannekatsaus alueen vapaisiin yritystiloihin. Meidän oman henkilöstömme lisäksi toimitiloja ja tontteja ylläpitävät Alajärven, Soinin ja Vimpelin kuntien edustajat, alueella toimivat kiinteistövälittäjät Järvi-Suomen OP-Kiinteistökeskus sekä Omakodit Alajärvi. Nyt kun palvelu on julki, toivotamme lämpimästi tervetulleeksi mukaan myös kaikki yksityiset ilmoittajat, JPYP:n projektipäällikkö Tiina Pelkonen kertoo innoissaan.

Toimitilapalvelun käyttöönotto Järvi-Pohjanmaalla on osa Elinvoimaa kuntiin -hanketta, jonka tavoitteena on houkutella seudulle uusia yrityksiä panostamalla vapaana olevien kiinteistöjen markkinointiin.

- Haluamme helpottaa yritysten sijoittumista alueellemme. Sen lisäksi tahdomme auttaa paikallisia yrityksiä sopivien tilojen etsinnässä sekä edesauttaa uusien yritysten syntyä. Tarjoamalla kilpailukykyiset mahdollisuudet yritystoiminnalle voimme vaikuttaa seudun yrityskannan kehittymiseen ja monipuolistumiseen. Se taas luo uusia työpaikkoja ja palveluita niin paikallisille kuin potentiaalisille uusille asukkaille, työntekijöille, yrityksille ja matkailijoille.

Mitä jos palvelun kattavasta valikoimasta ei löydy omalle yritykselle sopivaa toimitilaa?

- Kannattaa olla meihin yhteydessä, niin autamme sopivan tilan löytymisessä henkilökohtaisesti, Pelkonen kehottaa.

Voit tutustua Järvi-Pohjanmaan toimitilapalveluun osoitteessa toimitilat.jpyp.fi.


JÄRVI-POHJANMAAN KEHITYSYHTIÖ OY

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy on Alajärven kaupungin, Soinin ja Vimpelin kuntien sekä alueen 22 yrityksen ja pankin yhteisesti omistama elinkeinoyhtiö. Yhtiö tarjoaa yritys- ja kehittämispalveluita pääasiassa toimialueen osakaskunnille ja -yrityksille.


Lisätietoa:

Jouni Hakosalo, toimitusjohtaja
jouni.hakosalo@hakosalo.fi
+358 10 231 0562

 

 

 

 
Päivitetty 17.5.2018

Hakosalo Software Oy

Hakosalo Software on porilainen ohjelmistotalo, joka työllistää 12 tietoalan ammattilaista.

Tiedepuisto 4, 28600 Pori
Puh. 010 231 0560
helpdesk@hakosalo.fi
www.hakosalo.fi