Elinvoimaa alueellesi

Ota yhteyttä

Ekosysteemi

 

Hakosalon ekosysteemi on kehitetty palvelemaan kunnallisten organisaatioiden asiakashallintaa. Kunnalliset tarpeet poikkeavat yritysten CRM-tarpeista ja tämän vuoksi myös järjestelmävaatimukset ovat erilaiset. 

Hakosalo on erikoistunut tuottamaan kuntien elinvoima- ja työllisyyspalveluiden vaatimuksiin soveltuvia ohjelmistoratkaisuja. Pitkän kokemuksensa myötä se tuntee hyvin kunnallisen toimintaympäristön.

Hakosalo nivoo yhteen kuntaorganisaatioiden asiakas- ja palveluhallintaan liittyvät keskeiset osa-alueet. Sen avulla kaikki asiakastieto saadaan tallennettua yhteen keskitettyyn paikkaan tiiviillä yhteistyöllä osaavien kumppaneiden kanssa.

 

Kumppanit osana Hakosalo ekosysteemiä

Hakosalo tarjoaa yhdessä kumppaneidensa kanssa asiakastyön hallintaa tehostavan ekosysteemiin. Kumppanuuksien myötä jokaiselle osa-alueelle löytyy alansa parhaat digitaaliset ratkaisut, jotka integroituvat Hakosalo-järjestelmään. 

Kumppanuudet mahdollistavat Hakosalon keskittymisen omaan ydinosaamiseensa, elinvoima- ja työllisyyspalveluihin. Vain näiden osa-alueiden yhteistyöllä voidaan varmistaa eri alueiden elinvoimaisuus nyt ja tulevaisuudessa.

 

 
Päivitetty 1.4.2022

 

HAKOSALO OY

Pohjoisranta 11 C 28100 Pori
Puh. 010 231 0560
helpdesk@hakosalo.fi