Elinvoimaa alueellesi

Ota yhteyttä

 

Kumppanuudet

 

Hakosalo ekosysteemi muodostuu yhdessä kumppaneiden kanssa tuotettavasta palvelukokonaisuudesta.

Hakosalo keskittyy liiketoiminnassaan elinvoima- ja työllisyyspalveluiden ytimeen, kun taas kumppanit täydentävät ekosysteemipalvelut omilla osaamisalueillaan.

Eventilla

Eventilla automatisoi tapahtumanhallinta, jotta sinä voit keskittyä itse olennaiseen. Eventillalla hallitset live- ja online-tapahtumiasi verkossa: ilmoittautumiset, lipunmyynti ja muu tapahtumanhallinta – helposti ja nopeasti.

Hakosalo-järjestelmässä ylläpidettävää yritysdataa voidaan hyödyntää monipuolisesti. Järjestelmäintegraation avulla Eventillassa luodut tapahtumat näkyvät Hakosalossa ja voit seurata ilmoittautumistilannetta. Erityisen kohdistustyökalun avulla voit yhdistää osallistujat oikeisiin henkilöihin Hakosalo-järjestelmässä.

Lisätietoa: Eventilla

Headai

Headai tuottaa tekoälyyn liittyviä palveluita, jotka tarjoavat uudenlaisia soveltamismahdollisuuksia yritysten ja organisaatioiden datalla johtamisen tueksi.

Hakosalo-järjestelmässä tekoälyä hyödynnetään esittämällä työnhakijoille työpaikka- ja koulutussuosituksia sekä kartoittamalla yritysten osaamistarpeita.

Lisätietoa: Headai API

Liana Technologies

Liana®Cloudin avulla tarjoamme oikeat ratkaisut kaikkiin digimarkkinoinnin ja -viestinnän tarpeisiisi. Liana®-työkalut on integroitu toisiinsa ja ovat räätälöitävissä yksilöllisten markkinointitarpeidesi mukaisiksi. Voit myös ulkoistaa tulosten tekemisen työkaluillamme Lianan ammattilaisille. Vahvista viestintä- ja markkinointitiimiäsi Lianan avulla ja vie datavetoinen markkinointisi uudelle tasolle!

Hakosalo-järjestelmässä ylläpidetään yritysdataa, joista voidaan koostaa automaattisesti päivittyviä viestintäryhmiä. Näitä ryhmiä voidaan hyödyntää Lianassa mm. Uutiskirjeiden lähettämisessä sekä laajemmin markkinoinnin automaatiossa.

Lisätietoa: Lianatech

Netbox

Netbox tarjoaa tietoa yrityksistä vaivattomasti. Ratkaisujen ytimessä on jatkuvasti päivittyvä yritystietokanta, jossa yhdistämme erilaisia tietoaineistoja.

Hakosalo-järjestelmässä yritystietoja voidaan poimia suoraan Netbox-rajapinnasta. Sama rajapinta myös päivittää puuttuvia yritystietoja. Hakosalon yrityskorteilta löytyy Netbox-rajapinnassa saatavilla oleva yritysten talousdata.

Lisätietoa: Netbox Datapalvelut

SunUra

SunUra tekee puhelinhaastattelut ja -kartoitukset työllisyysviranomaisille, elinkeino- ja kehitysyhtiöille sekä muille toimijoille, jotka haluavat tavoittaa kustannustehokkaasti suuren määrän yrityksiä. Olemme erikoistuneet kartoittamaan yritysten työllistämismahdollisuuksia ja kehittämistarpeita sekä näihin liittyviä palvelutarpeita.

Hakosalo ja SunUra ovat kehittäneet yhteistyössä erityisen Haastattelutyökalun, jonka avulla yrityskartoitukset voidaan tehdä suoraan Hakosalo-järjestelmään ulkoisen haastattelijoille suunnitellun käyttöliittymän avulla. Kartoitusten myötä syntyvät palvelupyynnöt ohjataan sähköpostitse eri organisaatioille ja ne myös kirjautuvat Hakosaloon palvelupyyntöinä.

Lisätietoa: SunUran yrityskartoitukset

 

Suomen Elinkeino- ja Kehitysyhtiöt SEKES ry

Suomen Elinkeino- ja Kehitysyhtiöt SEKES ry:n muodostavat kaupunkien ja kuntien kehitysyhtiöt tai elinkeinotoimet kautta maan. Jäseniä on 53 + 4 ja niiden henkilömäärä  800, tämä kattaa noin 90 % kaikista elinkeino- ja kehitysyhtiöistä. Vuonna 2020 SEKESin jäsenorganisaatiot työskentelivät syvemmin  56 000 yrityksen kanssa ja kaikkiaan kontakteja oli yli  163 000.

Suuri osan Sekesin jäsenyrityksistä on Hakosalon asiakkaita. Hakosalo kehittää omia palveluitaan yhteistyössä Sekesin kanssa, jolloin kehitystyötä voidaan tehdä myös valtakunnaliset elinkeinotyön tulevaisuuden tarpeet huomioiden.

Lisätietoa: Sekes

Suomen Uusyrityskeskukset ry

Uusyrityskeskusten tehtävänä on edistää kestävän yritystoiminnan syntymistä Suomeen. Yritysneuvontamme on maksutonta, luottamuksellista ja kaikille avointa. Hyödynnä palvelumme – me autamme sinua kehittämään ideastasi kannattavaa bisnestä..

Suomen Uusyrityskeskukset ry:n missiona on valmentaa yrittäjyyden unelmista onnistumisia. Tehtävämme on edistää kannattavan yritystoiminnan syntymistä Suomeen. Arvomme ovat luotettavuus, yhdessä onnistuminen ja asiantuntijuus.

Hakosalo on kehittänyt erityisen perustamisneuvonnan työkalun, jonka avulla voidaan hallinnoida ja raportoida yritysten perustamiseen liittyviä asiakassuhteita. Hakosalo-järjestelmän avulla voidaan raportoida toimintaa Suomern Uusyrityskeskukset ry:n laatukäsikirjan mukaisesti.

Lisätietoa: Suomen Uusyrityskeskukset ry

Taloustutka

Taloustutkan yritystiedot perustuvat Patentti- ja rekisterihallituksen, Tilastokeskuksen sekä muiden kumppanien tarjoamiin ajankohtaisiin aineistoihin. Käytössäsi on luetettava ja tuorein yritystieto ja voit ladata raportteja, listoja ja aineistoja rajattomasti.

Hakosalon ja Taloustutkan integraation myötä asiakkailla on mahdollisuus saada oman alueen yritysten taloustiedot tallennetua Hakosalo-järjestelmäänsä, jossa ne näkyvät yrityksen kortilla. Tietojen tallennuksen myötä dataavoidaan käyttää mm. luetteloissa rajaustekijöinä. Samalla talousdata voidaan tuoda osaksi alueen elinkeinoraportointia.

Vainu

Vainu kerää raakaa dataa miljoonista lähteistä ja muuntaa sen yksityiskohtaiseksi tiedoksi, johon voit luottaa. Sen avulla voi löytää
potentiaalisia asiakkaita ja olla heihin yhteydessä oikeaan aikaan oikealla viestillä.

Hakosalo-järjestelmästä löytyy yrityksen kortilta Vainu-välilehti, joka näyttää Vainun tarjoamaa tietoa kyseisestä yrityksestä. Välilehden käyttö edellyttää Vainu-lisenssejä.

Lisätietoa: Vainu

 
Päivitetty 19.1.2023

 

HAKOSALO OY

Pohjoisranta 11 C 28100 Pori
Puh. 010 231 0560
helpdesk@hakosalo.fi