Elinvoimaa alueellesi

Ota yhteyttä

Haastattelutyökalu (SunUra)

 

Haastattelutyökalun avulla tiedon kerääminen erilaisiin tarpeisiin on helppoa. Hakosalon kumppani SunUra on erikoistunut tekemään erilaisia haastatteluja ja toimittaa haastatteluprojekteja mm. kuntiin ja elinkeinoyhtiöihin.

Haastattelijat käyttävät työkalua omasta ulkoisesta käyttöliittymästä. Haastattelut tallentuvat suoraan Hakosalo-järjestelmään ja toimenpiteitä edellyttävät aiheet näkyvät Hakosalossa palvelupyyntöinä.

SunUra laatii haastattelupohjan yhdessä asiakkaan kanssa.

Työkalun käyttöperiaate on yksinkertainen. Haastateltava kohderyhmä viedään Hakosalon yritysluettelosta haastattelutyökaluun. Tämän jälkeen kysymykset syötetään hallintapaneeliin kategorioittain jaoteltuina, jonka jälkeen haastattelulomake on valmis käyttöön. Haastattelutilanteessa haastattelija navigoi kategoriasta toiseen ja tallentaa vastaukset yksittäisiin kysymyksiin. Kysymyksiä voi myös ohittaa tai niihin voi jättää vastaamatta.

Haastattelun aikana työkalu näyttää vastaustilanteen reaaliaikaisesti. Haastattelija näkee nopeasti sen, kuinka moneen kysymykseen on jo vastattu ja kuinka moneen on vielä vastaamatta. Tarvittaessa hän voi myös palata muokkaamaan aiemmin kirjaamiaan vastauksia.

Kun haastattelu merkitään päätetyksi, näkyvät palvelupyynnöt Hakosalo-järjestelmässä ja vastaukset voidaan lähettää myös sähköpostilla ennalta määriteltyihin osoitteisiin. Sähköpostin vastaanottajat määritellään kysymyskohtaisesti. Tämä mahdollistaa yhteistyön esimerkiksi kehittämisyhtiön, työllisyyspalvelun ja oppilaitoksen välillä niin, että kukin toimija saa tiedoksi omaan toimintaansa liittyvät vastaukset. 

Vastaukset tallentuvat Hakosalo-järjestelmään kokonaisuudessaan. Niitä voidaan selata Liveraportoinnissa ja vastausluettelossa. Lisäksi haastattelut tallentuvat yrityksen kortille. 

Ole Hakosaloon yhteydessä, niin kerromme lisää!

Tutustu Haastattelutyökaluun webinaarin avulla


Katso myös

 
Päivitetty 29.9.2022

 

HAKOSALO OY

Pohjoisranta 11 C 28100 Pori
Puh. 010 231 0560
helpdesk@hakosalo.fi