HAKOSALO
Ohjaa työntekijöitäsi onnistumaan!


Ota yhteyttä

Posintran yrittäjätapahtumat tukevat toimintaa

Julkaistu 19.8.2017, päivitetty 27.9.2017
 

Posintra on kehitysyhtiö, jonka tehtävänä on Itä-Uudenmaan elinkeinoelämän ja alueen kilpailukyvyn tukeminen ja vahvistaminen sekä hyvinvoinnin lisääminen.

Posintra laajensi Hakosalon-palveluiden käyttöä Tapahtumakalenterin ja Kyselytyökalun osalta. – Haluamme ottaa jo käytössämme olevasta Hakosalo Asiakas CRM-työkalusta enemmän tehoja irti päivittämällä siihen eri moduuleita tukemaan tiedolla johtamista ja tehokasta arkityöskentelyä, kehityspäällikkö Jenni Juuvinmaa valottaa taustoja.

Asiakkuudenhallinta tehostuu, kun kaikki olennainen asiakastieto on samassa järjestelmässä. Laajennusten myötä tapahtumatiedot, ilmoittautumisten hallinta ja saadut palautteet löytyvät samasta palvelusta. Luonnollisesti tämä tekee myös raportoinnista entistä kattavampaa.

- Tapahtumiemme tarkoitus on tukea perustehtäväämme eli tarjota esimerkiksi ajankohtaista tietoa alueemme yrittäjille, verkostoida elinkeinoelämän keskeisiä toimijoita keskenään, tukea alueen työllisyyttä sekä yritysten ja elinkeinoelämän kasvua ja kehittymistä, Juuvinmaa nostaa esiin yrittäjätapahtumien keskeisen roolin Posintran toiminnassa.  
 

POSINTRA OY

Palveluitamme ovat mm. alkavien yrittäjien neuvontapalvelut, toimivien yritysten kehittäminen ja tukeminen mm. erilaisissa muutostilanteissa, kuten sukupolvenvaihdosten yhteydessä sekä hyvin laaja-alainen seudullinen kehitystyö.


Lisätietoa:

Jouni Hakosalo, toimitusjohtaja
jouni.hakosalo@hakosalo.fi
+358 10 231 0562

 

 

 

 
Päivitetty 27.9.2017

Hakosalo Software Oy

Hakosalo Software on porilainen ohjelmistotalo, joka työllistää 12 tietoalan ammattilaista.

Tiedepuisto 4, 28600 Pori
Puh. 010 231 0560
helpdesk@hakosalo.fi
www.hakosalo.fi