Elinvoimaa alueellesi

« Edellinen | Seuraava »

Haastattelutyökalu

 

Haastattelutyökalun avulla tiedon kerääminen erilaisiin tarpeisiin on helppoa. Voit hyödyntää työkalua esimerkiksi henkilöhaastatteluihin tai koostaa hyödyllistä tietoa alueen yrityksistä tekemällä yrityshaastatteluita.

Työkalun käyttöperiaate on yksinkertainen; kysymykset syötetään hallintapaneeliin kategorioittain jaoteltuina, jonka jälkeen haastattelulomake on valmis käyttöön. Haastattelutilanteessa haastattelija navigoi kategoriasta toiseen ja tallentaa vastaukset yksittäisiin kysymyksiin. Kysymyksiä voi myös ohittaa tai niihin voi jättää vastaamatta.

Haastattelun aikana työkalu näyttää vastaustilanteen reaaliaikaisesti. Haastattelija näkee nopeasti sen, kuinka moneen kysymykseen on jo vastattu ja kuinka moneen on vielä vastaamatta. Tarvittaessa hän voi myös palata muokkaamaan aiemmin kirjaamiaan vastauksia.

Kun haastattelu merkitään loppuneeksi, lähtevät vastaukset automaattisesti sähköpostilla ennalta määriteltyihin osoitteisiin. Sähköpostin vastaanottajat määritellään kysymyskohtaisesti. Tämä mahdollistaa yhteistyön esimerkiksi kehittämisyhtiön, työllisyyspalvelun ja oppilaitoksen välillä niin, että kukin toimija saa tiedoksi omaan toimintaansa liittyvät vastaukset. 

Vastaukset tallentuvat HakosaloCRM-palveluun ja yrityshaastatteluiden kohdalla kyseisen yrityksen kortille. Voit selata vastauksia luettelossa ja sekä rajata niitä saadaksesi selville esimerkiksi tietyllä tavalla kysymykseen vastanneet. Näin voit reagoida nopeasti sellaisiin tilanteisiin, joissa vastaus edellyttää yhteydenottoa tai muuta toimintaa.


Katso myös

 
Päivitetty 26.11.2021

 

HAKOSALO OY

Pohjoisranta 11 C 28100 Pori
Puh. 010 231 0560
helpdesk@hakosalo.fi
www.hakosalo.fi