Elinvoimaa alueellesi

Ota yhteyttä

« Edellinen | Seuraava »

Toimitila- ja tonttipalvelun saavutettavuusseloste

 

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua "Hakosalo Oy:n Tontti- ja toimitilapalvelu" ja on laadittu / päivitetty 22.09.2020.

Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse käyttäen hyödyksi "SortSite - Accessibility Checker and Validator" -työkalua.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää kaikki saavutettavuusvaatimukset.

Kaikki Hakosalon syyskuusta 2020 alkaen julkaisemat tontti- ja toimitilapalvelut täyttävät teknisesti WCAG 2.1 ohjeistuksen AA-tason kriteerit. Hakosalo ei vastaa sivustojen graafisen ulkoasun (fontit, värit, kuvat) saavutettavuuskriteereiden täyttymisestä. Pääosassa sivustoprojekteista graafinen ulkoasu tulee palvelun tilanneelta asiakkaalta. Hakosalo testaa jokaisen uuden toteutetun sivuston saavutettavuutta arvioivalla työkalulla ennen julkaisua ja keskustelee mahdollisista ulkoasuun liittyvistä epäkohdista suoraan palvelun tilanneen asiakkaan kanssa.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Verkkolomakkeella
Anna saavutettavuuspalautetta tontti- ja toimitilapalvelusta tällä verkkolomakkeella

Sähköpostilla:
saavutettavuus@hakosalo.fi

Muilla tavoin:
Hakosalo Helpdesk +358 10 231 0560

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi

 
Päivitetty 22.9.2020

 

HAKOSALO OY

Pohjoisranta 11 C 28100 Pori
Puh. 010 231 0560
helpdesk@hakosalo.fi